content_copy
Winkelwagen Geen producten

Pfau-tec Scoobo Elektrische driewieler

€ 6.199,00*
Prijs per stuk

Pfau-tec Scoobo elektrische driewielerDe Pfau-tec Scoobo elektrische driewieler is een vervolg op de klassieker, ScooterTrike. Hierbij is de uitvoering met een nieuw elektrisch aandrijfsysteem van het merk Bosch (Active PLUS) met een sterke 500 Wh accu opgewaardeerd. Ervaart je omgeving op uitgebreide touren helemaal nieuw en tot ver over de stadsgrenzen. Een nog lagere instap maakt het op en afstappen veel eenvoudiger. De hydraulische schijfremmen voor en achter (met handrem voor het parkeren) vormt een goede symbiose met de lichtlopende 7 speed Shimano Nexus vrijloopnaaf. De Bosch Active line PLUS met zijn betrouwbare en gelijkmatige krachtige ondersteuning rondt het geheel perfect af.

De Pfau-tec Scoobo is een veilig en comfortabel voertuig en is door iedereen makkelijk te besturen. Stuur, pedalen en voorwiel liggen in je blikveld. De Scoobo combineert comfortabel en sportief fietsen voor alle leeftijden en kun je ook moeiteloos grotere afstanden afleggen. De Scoobo is geschikt om te shoppen in de stad maar ook voor een tocht in de natuur.

Voor iedereen die houdt van comfort. De comfortabele ruime zitting en de rugleuning zijn snel en makkelijk te verstellen. Dit zorgt voor een ontspannen houding, van waaruit je het verkeer uitstekend kunt overzien. Als je stopt kun je de voeten op de grond zetten zonder op te staan.

Motorgegevens:
Motor: Bosch-Active-Line Plus middenmotor
Maximaal koppel: 50Nm
Nominaal vermogen: 250 Watt
Display: Purion
Accu: Li-ion 36V, 500wh
Ondersteuningsstanden: 4
Starthulp: ja tot 6 km/h
Reikwijdte: tot 60.00 km
laadduur: 4 uur
Verlichting via de accu: Ja
Lengte/Breedte 1900 / 800 (mm)
Instaphoogte 350 (mm)
Gewicht 50 (kg)
max.gebruikersgewicht 130 (kg)
max. bagagegewicht 20 (kg)

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 6.199,00 *
Prijs per stuk

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2022 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden