Winkelwagen Geen producten

Klant ervaringen/Reviews Green Drive Ombouwset elektrische fiets

Klant ervaringen, reviews Green - Drive fietsenwinkel Oostrum - Venray

Laat hier je reactie achter over onze service en onze producten.

Laat hier in verband met je eigen privacy geen e-mail adres achter.
Als je vragen en of op merkingen hebt over een product of je bestelling gebruik dan aub het contactformulier zodat wij zo spoedig mogelijk hier op kunnen reageren.
Alvast bedankt !
Peter Vermeulen 07-05-2019 om 14:49:57

Wat een uitstekende service!
De eigenaar van Green-Drive is niet alleen een uitstekend techneut, hij verleende ons een zeer bijzondere service. Op zoek naar een bidonhouder die we aan het stuur van onze elektrische fietsen konden bevestigen vonden we de standaard oplossing minder geschikt. Er werd vervolgens door de fietsenmaker meegedacht en wonderwel konden we de volgende dag speciaal voor ons vervaardigde bidonhouders ophalen. Deze voldeden exact aan onze verwachtingen. De beugels aan de bidonhouders zijn keurig aan onze stuurpen bevestigd en zijn zelfs verstelbaar. Een mooi 'handmade' product van uitstekende kwaliteit. Waar vind je nog dergelijke techneuten, die het als een eer beschouwen om een prachtig product voor betaalbare prijs te vervaardigen.

WGI.R 10-07-2018 om 16:37:35

Zadel is goed maar ben niet blij met al die reclame erop geschilderd .Dat was niet goed te zien op de website.Snel en correct geleverd

Jan Petersen 09-05-2018 om 11:31:49

Greendrive heeft met vakmanschap en oog voor details en vormgeving mijn cortina blau voorzien van een perfect lopende voorwielmotor.
Ik ben zeer tevreden!!!

Rob 27-01-2018 om 20:34:26

Een goed produk. Toen bleek dat ik een afwijkende voorvork had kreeg ik direct een ander wiel met een uitgebreide technische uitleg.

Peter Wismans 28-11-2017 om 19:43:29

Goede (telefonische) respons op vragen, zowel commercieel als technisch

Frans Hage 31-10-2017 om 20:36:36

Zeer tevreden met de Univega alpina 502 een hele fijne MTB.
En nogmaals bedankt voor de service,

Immy de Loof-Timp 16-10-2017 om 16:59:12

De bestelde producten zijn prima en de levering was heel snel.
Dank hier voor. Waardering 5sterren.

Gerhard 09-08-2017 om 14:48:34

Ombouwpakket snel geleverd.Zeer tevreden,fiets rijdt als een trein (zonder vertraging)

Ton de Vrieze 29-07-2017 om 15:02:26

Een keurig pakket, netjes verpakt. Dit is de tweede fiets, die ik heb omgebouwd. De fiets loopt als een zonnetje. De motor grijpt soepel aan en doet zijn werk vooral heuveltje op erg goed, als je bijtijds terugschakelt. De LifePo4- doet zijn werk prima. Om te testen heb ik de accu leeg gereden met het LED display op 3(van de 6) en gemiddelde omstandigheden. Ik kwam tot 114 km. Heel goed voor de eerste keer. Door het constante spanningsverloop werkt de batterijindicator niet goed.
Na 104km een bolletje minder.
Na 110 km 2 bolletjes minder. Na 113 km 3 bolletjes minder.
Na 114 km LEEG.
Omdat deLifePo4 batterij standaard bij de set hoorde had ik verwacht, dat ook de batterijindicator aangepast zou zijn aan de ontlaadcurve.
Dit is het enige minpuntje. Misschien is hier nog iets aan te doen. Voorlopig heb ik mijn dochter op het hart gedrukt om het aantal gereden kilometers na elke oplaadbeurt goed in de gaten te houden.

Rob stiphout 30-05-2017 om 20:48:57

goeden uitleg zeer tevreden met mij om gebouwde fiets

 
Pagina 1 van 5


| Meer

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden