Winkelwagen Geen producten

Klant ervaringen | Reviews Green Drive Ombouwset elektrische fie

Klant ervaringen, reviews Green Drive goedkoop elektrisch fietsen.Green Drive ombouwset elektrische fiets logo klant ervaringen/reviewsnl

Laat hier je reactie achter over onze service en onze producten.

Laat hier in verband met je eigen privacy geen e-mail adres achter.
Als je vragen en of op merkingen hebt over een product of je bestelling gebruik dan aub het contactformulier zodat wij zo spoedig mogelijk hier op kunnen reageren.
Alvast bedankt !

Peter Wismans - 28/11/2017 om 19:43

Goede (telefonische) respons op vragen, zowel commercieel als technisch

Frans Hage - 31/10/2017 om 20:36

Zeer tevreden met de Univega alpina 502 een hele fijne MTB.
En nogmaals bedankt voor de service,

Immy de Loof-Timp - 16/10/2017 om 16:59

De bestelde producten zijn prima en de levering was heel snel.
Dank hier voor. Waardering 5sterren.

Gerhard - 09/08/2017 om 14:48

Ombouwpakket snel geleverd.Zeer tevreden,fiets rijdt als een trein (zonder vertraging)

Ton de Vrieze - 29/07/2017 om 15:02

Een keurig pakket, netjes verpakt. Dit is de tweede fiets, die ik heb omgebouwd. De fiets loopt als een zonnetje. De motor grijpt soepel aan en doet zijn werk vooral heuveltje op erg goed, als je bijtijds terugschakelt. De LifePo4- doet zijn werk prima. Om te testen heb ik de accu leeg gereden met het LED display op 3(van de 6) en gemiddelde omstandigheden. Ik kwam tot 114 km. Heel goed voor de eerste keer. Door het constante spanningsverloop werkt de batterijindicator niet goed.
Na 104km een bolletje minder.
Na 110 km 2 bolletjes minder. Na 113 km 3 bolletjes minder.
Na 114 km LEEG.
Omdat deLifePo4 batterij standaard bij de set hoorde had ik verwacht, dat ook de batterijindicator aangepast zou zijn aan de ontlaadcurve.
Dit is het enige minpuntje. Misschien is hier nog iets aan te doen. Voorlopig heb ik mijn dochter op het hart gedrukt om het aantal gereden kilometers na elke oplaadbeurt goed in de gaten te houden.

Rob stiphout - 30/05/2017 om 20:48

goeden uitleg zeer tevreden met mij om gebouwde fiets

Jos Bodewes - 18/05/2017 om 09:49

Goed contact, zowel voor als na de aankoop.
Ook goede praktische hulp tijdens het zelf inbouwen.

Ik heb inmiddels al weer 400km gefietst op mijn 'zelfgebouwde' ebike.
Actieradius zo'n 40km op (bijna de) hoogste ondersteuningsstand.

Jos B - 30/04/2017 om 20:13

Prima geholpen, tevreden met mijn ebike.

Fam verhaaren - 05/04/2017 om 09:48

Fantastische service goede uitleg en men neemt de tijd voor je
De elektrische fiets rijdt prima

Frank - 06/02/2017 om 20:54

Hoi,

Na mijn mening een goed product, ben goed geholpen als ik een vraag had tijdens montage.

Henkens Jean - 19/12/2016 om 19:53

Bestelling en levering prima en vlot !

Wielenga - 23/11/2016 om 16:45

Prima service, snelle levering, verpakking uitstekend.

Kortom: Een uitstekend adres.

Adelheid - 25/10/2016 om 13:52

Snelle verzending en prima service.

H. Hutjens - 07/09/2016 om 12:56

In juni 20013 heb ik mijn RIH fiets laten ombouwen bij GREEN DRIVE, alleen maar lof over het product wat mij is geleverd. Mijn gebruik van de fiets is dat ik meestal in de laagste ondersteuning fiets zodat ik ook nog wat inspanning moet doen wat mijn gezondheid ten goede komt.
Het opmerkelijke is dat ik pas na ruim 300 km de accu hoef op te laden.
Mijn credo is dat je bij GREEN DRIVE geen kat in de zak koopt!

Wouters - 15/08/2016 om 16:32

Wij hebben hoesjes bestelt voor onze display`s van onze fietsen ,ze waren vlug binnen en heel goed van kwaliteit. Ze zijn stevig en makkelijk in gebruik.

Marc - 14/08/2016 om 19:12

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde onderdelen. De motor is snel en stil, de lifepo4 accu gaat lang mee, en de prijs is alleszins redelijk.
Het netjes inbouwen van het systeem in mijn oude elektrische fiets ging prima, maar kostte gauw een uur of 6 werk. Alles werkt naar behoren en inmiddels ben ik alweer zo'n 40 keer heen en weer werk gefietst.

Sophie en Jan - 12/06/2016 om 19:20

Heb de fiets van mijn vrouw laten ombouwen na aanraden door een oud collega uitgeprobeerd en een week later die van mij ,en ik moet zeggen het bevalt uitstekend in een gecombineerde rit zuid Limburg -en de Veluwe. Reed mijn vrouw 110 km met de accu en ik zelf 99
Maar dat komt door postuur en gewicht. Ik rij tenminste met de omgebouwde 30 km verder als de xtract e-bike die was na 65 km leeg.
Dus de conclusie de omgebouwde van Erwin is beter en je rijdt je oude vertrouwde fiets.

Ineke - 12/06/2016 om 12:13

Wat 'n goede service.Helemaal tevreden Dankjewel.

S.W. Bijleveld - 19/05/2016 om 11:51

Nadat ik mijn eigen fiets succesvol had omgebouwd kon de fiets van mijn vrouw natuurlijk niet achterblijven. Dus ook voor haar fiets een ombouwkit besteld. De kit werd snel bezorgd en was zelfs completer dan de eerste, o.a. ook krimkous om de verbindingen nog steviger te maken. Ik heb dat niet gebruikt, want ik wil toch af en toe de de kabels los kunnen maken. De montage ging nu een stuk beter en dus sneller. Wel blijkt dat elke fiets verschillend is en ook voor haar fiets moest ik ietwat improviseren. Maar uiteindelijk werkt alles prima en nu kunnen we ook weer samen fietsen. Met mijn eigen fiets heb ik nu meer dan 200 km gereden en de actieradius in ongeveer 75 kilometer op stand "low", dus dat is goed.

John en Madelon - 15/05/2016 om 14:46

In augustus 2015 de rih fiets van mijn vrouw door Erwin omgebouwd naar elektrisch, dit is voor ons een geweldige keus geweest. Sindsdien hebben we samen al vele kilometers gemaakt. Dit is extra bijzonder omdat we voorheen nooit samen fietsten. Ik fiets nog gewoon, en op deze manier hebben we samen veel plezier aan onze fietstochten !

 
Pagina 1 van 2


| Meer

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2017 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden