content_copy
Winkelwagen Geen producten

Fietsbanden

 

Continental fietsbanden

Fietsbanden van de merken Continental en CST voor uw fiets, elektrische fiets, ebike en speed ebike.Weergave:


Bezig met laden...

Continental fietsbanden

Continental ontwikkelt en produceert al heel lang fietsbanden. De opgedane kennis en ervaring is tezien in het ruime assortiment fietsbanden van Continental. Voor alle soorten gebruik van tourfiets, elektrische fiets tot mountainbike, maakt Continental de ideale band. Continental fietsbanden zijn veilig, comfortabel en stil.

Continental de ideale fietsbanden voor elke fiets

Continental maakt ook voor jou fiets de ideale band, zoals de E.Contact speciaal voor gebruik op elektrische fietsen en ebikes, of de Tour Ride Reflex voor tourtochten en stevig stadsgebruik. Wie wil fietsen in bergachtig terrein kiest de Vertical, voor wielrenners is er de Grand Prix.
 

Fietsbanden van Continental maken het verschil !

Heb jij nog nooit met Continental fietsbanden gefietst ? Dan zul je versteld staan van het verschil met de fietsbanden die je gewend bent. Met Continental gaat fietsen moeiteloos en heb je veel meer grip en remkracht. Kies voor het beste resultaten ook de bijbehorende Continental binnenband.


 

Mochten de door jou gewenste (maat) Fietsbanden er niet bij staan neem dan contact met ons op wij kunnen iedere (maat) fietsband binnen 1 - 3 werkdagen leveren.


Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2022 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden