Winkelwagen Geen producten

Victoria fietsen en elektrische fietsen

Victoria fietsen en elektrische fietsen

VICTORIA fietsen, elektrische fietsen en E-Bikes.

Goedkoop elektrisch fietsen levert de complete collectie fietsen, elektrische fietsen en en E-Bikes van het  Duitse kwaliteitsmerk VICTORIA met onder andere de Bosch middenmotor.

Victoria elektrische fietsen | eBikes logo

 Victoria Passie voor fietsen sinds 1886!

Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit op twee wielen onder de merknaam VICTORIA. Ze behoren daarmee bij de meest ervaren en bekendste fietsproducenten en konden al vele generaties overtuigen van de goede kwaliteit en bewezen betrouwbaarheid van hun fietsen. Met de hoge standaard voor het dagelijks gebruik, kunnen de fietsen van Victoria je zeker overtuigen. Met hun waarden en tradities hoog in het vaandel voelen ze zich hiertoe verplicht. Jij bent de drijfveer voor de continue doorontwikkeling van de Victoria producten!

Victoria E-Bikes

Schakel de Turbo in met een VICTORIA eBike !

Met de VICTORIA E-Bikes fiets je gemakkelijk met een tempo van 25 km/h, zelfs de ongeoefende fietser. Tegenwind, Heuvels en zelfs Bergen spelen geen rol meer, met een elektrische fiets van VICTORIA. Het zelfde geld voor de snelle partner, de auto deze kan op kortere en langere stukken worden vervangen door de ebike, bijvoorbeeld bij woon - werkverkeer. Wat ook jou persoonlijke reden is, het is in ieder geval goed voor je gezondheid, je portemonnee en het milieu!
De kracht voor de compacte elektrische aandrijving haalt de elektrische fiets uit een accu. De accu geeft heel economisch de power af, precies op het moment wanneer je het nodig hebt. Elektrische fietsen zijn zeer eenvoudig in het gebruik, je hebt er geen verdere technische kennis voor nodig, Al na enkele meters zal je je rijstijl automatisch aanpassen aan de nieuwe techniek. Vanaf dat moment wil je nooit meer zonder de VICTORIA E-Bike!

Fietsen worden NIET verzonden i.v.m afmonteren, afstellen.
  Erwin Michiels     09-11-2016 21:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden