Winkelwagen Geen producten

Je fiets ombouwen naar elektrisch ?

Je fiets ombouwen naar elektrisch ?

Uw fiets ombouwen naar elektrisch?Wil je een elektrische fiets, maar heb je nog een goede, normale fiets? Dan is je fiets ombouwen naar elektrisch een goede mogelijkheid. Hiervoor ben je bij ons helemaal op de juiste plek. Bij Goedkoop Elektrische Fietsen kun je te recht voor je fiets ombouwen naar elektrisch. Zo heb je voor een fijne prijs een comfortabele e-bike.
 

Een elektrische fiets binnen een handomdraai


Bij Goedkoop Elektrisch Fietsen kun je je fiets ombouwen naar elektrisch. Dit kan met behulp van een speciaale ombouwset. Deze set bestaat uit een Pas sensor, een accu, een ingebouwde elektromotor, een display voor op het stuur, een accu-oplader, remsensoren en een bedradingsset. Je kunt de set eenvoudig op je fiets installeren. Hiermee creëer je dus in een handomdraai een elektrische fiets.

Ontdek de voordelen


Je fiets ombouwen naar elektrisch met een ombouwset van ons bedrijf biedt je tal van voordelen. Zo:
  • Ben je veel minder geld kwijt dan de aanschaf van een e-bike.
  • Creëer je een e-bike met een van de beste accu’s. Je kunt hier gemiddeld tussen de 60 en meer dan 100 kilometer mee fietsen.
  • Je hebt een milieuvriendelijke e-bike. Onze ombouwsets bestaat uit een speciale LiFePo4 accu. Deze zijn zeer milieuvriendelijk en gaan tot wel 3x langer mee dan de gangbare accu’s. Deze accu’s kunnen tot wel 2000 keer worden opgeladen. Dit betekent dus dat je echt jarenlang plezier hebt van je e-bike.
  • Kun je gemakkelijk overal naar toe: Je kunt je e-bike overal mee naar toe nemen. Onze ombouwsets zijn namelijk licht van gewicht. Je kunt de accu er heel gemakkelijk vanaf halen en weer op plaatsen.

Twee jaar garantie !


Als gerenommeerd bedrijf hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Om deze redenen bieden wij je dan ook twee jaar garantie op een ombouwset. Als er binnen deze twee jaar een defect aan de set optreedt dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat wij je een gepaste oplossing bieden of je een nieuwe ombouwset toesturen.
 

Profiteer van onze ombouwservice


Wil je je fiets ombouwen naar elektrisch en denk je erover om een ombouwset bij ons aan te schaffen? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om jou fiets voor je om te bouwen. Deze service bestaat onder meer uit het ombouwen van je fiets, een onderhoudsbeurt en een poetsbeurt. Vervolgens leveren wij je fiets als nieuw bij je af. Je hebt dan voor weinig geld een compleet nieuwe e-bike van een hoogwaardige kwaliteit. Voor het ombouwen van iedere gewone fiets hanteren wij een vast ombouwtarief. Eventueel kunnen wij andere kleine werkzaamheden aan je fiets uitvoeren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.
 

Fiets ombouwen naar elektrisch? Bel ons vandaag nog!


Fiets ombouwen naar elektrisch ? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via +31(0)478-850603 en +31(0)6-42563424. Of benader ons via het contactformulier op de website. Ons bedrijf is gevestigd aan Het Gevlecht 16 in Oostrum. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Laat via ons je fiets ombouwen naar elektrisch en geniet al snel van een heerlijke fietstocht!
      05-01-2016 23:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden