Winkelwagen Geen producten

Ombouwen elektrische fiets ?

Ombouwen elektrische fiets ?

Ombouwen elektrische fiets?

Dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek. Wij van Goedkoop Elektrisch Fietsen zijn namelijk dé specialist op het gebied van ebikes. Zo kun je bij ons terecht voor een e-bike kit waarmee je je fiets kunt ombouwen tot elektrische fiets. Met deze kit kun je genieten van urenlang fietsplezier op je nieuwe, zelf gecreëerde ebike. Geniet van uren fietsplezier Goedkoop Elektrisch Fietsen is dé importeur en leverancier van Green Drive. Met deze gespecialiseerde ebike kit kun je je fiets ombouwen tot elektrische fiets. Deze kit bestaat onder meer uit een accu die werkelijk urenlang mee gaat. Je kunt hier gemiddeld 60 tot 100 kilometer mee fietsen. Dit staat weer gelijk aan uren fietsplezier. Verder kan de accu wel tot tweeduizend keer worden opgeladen. Als je een e-bike-kit bij ons bestelt dan leveren wij je dus een zeer duurzame set welke jarenlang meegaat.


Wij bieden jou een garantie van twee jaar


Als je je fiets wilt ombouwen tot elektrische fiets en hiervoor een ebike kit bij ons wilt aanschaffen dan bieden wij jou hiervoor een garantie van twee jaar. Als er binnen deze twee jaar een defect aan de kit optreedt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen het defect dan verhelpen of je een nieuwe kit toesturen. Als klantvriendelijk bedrijf verzekeren wij je dan ook dat wij je altijd een bevredigende oplossing bieden. Profiteer van onze ombouwservice Denk je erover om je fiets te laten ombouwen tot elektrische fiets, maar vindt je het nogal moeilijk om dit zelf te doen? Dan kun je natuurlijk ook gebruikmaken van onze ombouwservice. Deze uitgebreide service bestaat onder meer uit het ombouwen van je fiets tot ebike, een onderhoudsbeurt en een poetsbeurt. Na het uitvoeren van deze service leveren wij je e-bike weer als nieuw bij je af. Hiermee bieden wij je dus een compleet nieuwe e-bike voor een laag bedrag. Wij hanteren een vast bedrag voor deze ombouwservice. Het is voor ons ook mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, nog andere werkzaamheden aan je fiets uit te voeren.
 

Fiets ombouwen tot elektrische fiets?


Wil je je fiets ombouwen tot elektrische fiets ? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over een ebike kit. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 31(0)6-42563424 of +31(0)478-850603. Verder kun je je vragen ook aan ons stellen via het contactformulier op onze website. Of breng een bezoekje aan onze shop in Oostrum, welke je vindt aan Het Gevlecht 16. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10.00 tot 15.00 uur. In onze webshop kun je eenvoudig een ebike kit aanschaffen om je fiets om te bouwen. Als je deze online bij ons bestelt dan leveren wij de set binnen enkele werkdagen bij je thuis af. Je hoeft hier dus niet lang op te wachten en je kunt al snel uw fiets ombouwen tot elektrische fiets.
  Erwin Michiels     05-01-2016 23:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden