Winkelwagen Geen producten

Ombouw elektrische fiets

Ombouw elektrische fiets

Ombouw elektrische fiets

Dan kun je hiervoor uitstekend terecht bij Goedkoop elektrisch fietsen. Wij zijn dé specialist op het gebied van fietsen ombouwen naar e-bikes. Als veelzijdig bedrijf bieden wij je hiervoor tal van mogelijkheden. Zo kun je bij ons een ombouwset elektrische fiets aanschaffen voor de ombouw naar elektrische fiets. Verder bieden wij je ook een ombouwservice. Hiermee verzorgen wij de ombouw naar elektrische fiets.
 

Jarenlang genieten van een comfortabele elektrische fiets
 

Wij zijn dé leverancier van Green Drive. Dit is een gespecialiseerde ombouwset elektrische fiets waarmee je je normale fiets kunt ombouwen tot een e-bike. Met deze e-bike kit kun je werkelijk jarenlang genieten van een comfortabele elektrische fiets. Naast ombouwsets voor de ombouw naar een elektrische fiets, kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van normale fietsen, elektrische fietsen en elektrische mountainbikes, driewielfietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen, en fietsgereedschap. Wij beschikken dan ook over een ruim aanbod en wij bieden onze producten tegen zeer betaalbare prijzen aan. Bij ons betaal je dus nooit teveel.

 

Wij bieden je twee jaar garantie op de ombouwset elektrische fiets

 

Als professioneel bedrijf hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden krijg je dan ook een garantie van twee jaar op een ombouwset. Als je een e-bike-kit bij ons aanschaft voor de ombouw naar een elektrische fiets dan bieden wij je dus twee jaar garantie op deze set. Mocht er binnen deze twee jaar een defect aan de ebike kit optreden dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zullen je dan een bevredigende oplossing bieden.

 

Profiteer van onze handige ombouwservice

 

Wij kunnen de ombouw naar elektrische fiets ook helemaal voor je verzorgen. Als servicegerichte fietsenmaker bieden wij je namelijk een ombouwservice aan. Deze service bestaat onder andere uit het ombouwen van je fiets, een onderhoudsbeurt van je fiets en een poetsbeurt. Nadat we deze service voor je hebben uitgevoerd, leveren wij je fiets weer helemaal als nieuw bij je af. Dankzij deze service kun je voor een redelijk laag bedrag profiteren van een compleet nieuwe e-bike die optimaal functioneert. Wij bieden je deze ombouwservice aan tegen een vast tarief. Daarnaast kunnen wij nog andere, werkzaamheden aan je fiets uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de kettingkast, banden of tandwielen. Voor deze werkzaamheden vragen wij geen extra vergoeding (mits de onderdelen door ons worden geleverd).

Interesse in de ombouw elektrische fiets?

 

Mail ons dan vandaag nog!

Heeft u interesse in de ombouw elektrische fiets? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie. Via het contactformulier op onze website kunt u altijd even contact met ons opnemen. Verder zijn wij ook bereikbaar via +31(0)6-42563424 en +31(0)478-850603. Woon je in de buurt van Oostrum? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoekje aan ons te brengen. Je vindt ons aan Het Gevlecht 16 5807CG te Oostrum - Venray. Onze fietsenwinkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Een ombouwset elektrische fiets kun je ook online bij ons aanschaffen in de webshop. Hier tref je nog tal van andere fietsonderdelen. Door een e-bike kit bij ons aan te schaffen, kun je snel de ombouw naar elektrische fiets uitvoeren.

  Erwin Michiels     23-10-2015 21:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden