Winkelwagen Geen producten

U zoekt een goedkope elektrische fiets?

U zoekt een goedkope elektrische fiets?

Goedkope elektrische fiets

 

Je zoekt een goedkope elektrische fiets? Laat je eigen fiets dan ombouwen naar elektrisch. Als je nog een goede fiets bezit waarvoor je bij inruil op een elektrische fiets niet veelmeer terugkrijgt. Dan ben je bij goedkoop elektrisch fietsen aan het juiste adres.
 

Wij maken van je fiets een perfecte goedkope elektrische fiets

 

Hiervoor gebruiken wij een ombouwset elektrische fiets van Green Drive. Dit is een gespecialiseerde ombouwset waarmee bijna iedere fiets omgebouwd kan worden naar een elektrische fiets. De ombouwset bestaat onder meer uit een nieuw voorwiel met daarin de elektromotor een één kabelsysteem een display,  motoronderbrekers een Pas sensor en een nieuwe bagagedrager met daarin de uitneembare LiFepo4 accu. Met de accu van minimaal 36v, 10Ah, 360Wh (incl accu test rapport) die werkelijk urenlang meegaat kun je gemiddeld 60 tot 100 kilometer fietsen. Je behoud je eigen vertrouwde fiets maar nu met elektrische trapondersteuning en twee jaar Garantie. Dit is veel goedkoper dan een kwalitatief vergelijkbare originele elektrische fiets, en je hebt nu een goedkope elektrische fiets vaneen veel betere kwaliteit dan een originele goedkope elektrische fiets.
 

Goedkope elektrische fiets bouw hem zelf.

 

Bouw deze dan zelf met de Green Drive Ombouwset elektrische fiets. Het ombouwen van een normale fiets naar elektrisch is voor de handige doe het zelver met een goed technisch inzicht goed te doen. Wij leveren deze specifieke ombouwset elektrische fiets ook voor zelf montage inclusief een duidelijke Nederlandstalige ombouwhandleiding incl foto ondersteuning en twee jaar Garantie.
 

Voordelen eigen goede fiets ombouwen naar elektrische fiets

  • U beschikt nog over een goede fiets, waarvoor je bij inruil op een elektrische fiets, niet veel meer terug krijgt.
  • Veel goedkoper dan een kwalitatief vergelijkbare elektrische fiets.
  • Je behoud je eigen vertrouwde goede fiets.
  • Geen software zodat je niet gebonden bent, voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie, aan een dealer van een bepaald merk.
  • Wissel je tussentijds van fiets, dan kan deze ombouwset gewoon weer omgebouwd worden op je nieuwe fiets, Een eenmalige aanschaf: voor vele jaren fietsplezier.
  • Een 36Volt, 10Amperé LiFePo4 accu standaard met een Capaciteit van minimaal 360Wh (ter vergelijking b.v Gazelle accu Brons=252Wh, Zilver=324Wh, Goud=396Wh)
  • Uit voorraad leverbaar.
  • Twee jaar volledige Garantie.

 

Je fiets ombouwen naar elektrisch?

 

Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier op deze website of door te bellen naar +31(0)6 42 56 34 24 of +31(0)478-850603. Je kunt ons natuurlijk ook bezoeken in onze fietsenwinkel je vind ons aan Het Gevlecht 16 5807CG in Oostrum - Venray. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoek ook eens onze webshop. Hier tref je tal van accessoires, onderdelen en gereedschappen voor je fiets en ebike. Laat bij ons je fiets ombouwen naar elektrische fiets en profiteer jarenlang van je goede goedkope elektrische fiets.

 

 

 
  Erwin Michiels     23-10-2015 21:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden