Winkelwagen Geen producten

Fiets ombouwen naar elektrische fiets

Fiets ombouwen naar elektrische fiets

Fiets ombouwen naar elektrische fiets?


Dan ben je hiervoor bij Goedkoop Elektrisch Fietsen helemaal op de juiste plek. Bij ons kun je namelijk terecht voor de Green Drive ombouwset elektrische fiets. Hiermee kun je je fiets ombouwen naar een elektrische fiets. Dankzij deze set kun je al snel genieten van een lange fietstocht op je nieuwe, zelf gecreëerde ebike.
 

Geniet van uren fietsplezier


Je fiets ombouwen naar een elektrische fiets is dé ideale optie als je nog een goede fiets hebt, maar graag een ebike wilt. Met behulp van onze speciale eBike kit hoeft je dan geen dure ebike aan te schaffen. Door de set op je bestaande fiets te installeren, creëert je zelf al snel een nieuwe e-bike waarmee je uren kunt fietsen. Met onze speciale ombouwset kun je maximaal 25 kilometer per uur fietsen.
 

Welke fietsen zijn geschikt voor een ombouwset ?


Als je erover denkt om een ombouwset elektrische fiets bij ons aan te schaffen dan is het verstandig om eerst te onderzoeken of je fiets geschikt is voor ombouw. Wanneer je nog een redelijk nieuwe fiets met versnelling hebt dan is deze waarschijnlijk geschikt voor een ombouw naar elektrisch. Als je fiets geen versnellingen bevat dan raden wij het je af om deze om te laten bouwen. Je fiets zal dan niet optimaal functioneren. Wij adviseren je dan om een complete nieuwe e-bike aan te schaffen, hiervoor ben je bij ons natuurlijk ook op het goede adres.
 

Ontdek het voordeel van een elektrische fiets


Het grote voordeel van een fiets ombouwen naar een elektrische fiets, is dat je zelf kunt bepalen op welke wijze je fietst. Zo kun je de trapondersteuning aanzetten en genieten van een ontspannen fietstocht. Als je liever wat meer beweging wilt dan kun je de trapondersteuning ook volledig uitzetten. Je fietst dan zonder accu. Wanneer je moe wordt, kun je de trapondersteuning weer aanzetten.


Een LiFePo4 accu met een lange levensduur

Goedkoop Elektrisch Fietsen is een gerenommeerd bedrijf dat veel waarde hecht aan klanttevredenheid. Wij bieden je dan ook enkel producten van hoge kwaliteit en twee jaar Garantie ! Zo bestaan onze ombouwsets uit speciale LiFePo4 accu’s. Deze accu’s zijn heel milieuvriendelijk en gaan zeer lang mee. Gemiddeld kunt u hier tussen de 60 en 100 kilometer mee fietsen, voordat deze weer moet worden opgeladen. De accu’s van onze ombouwsets kunnen tot wel 2000 keer worden opgeladen. Je heeft dus jarenlang plezier van je e-bike.
 

Fiets ombouwen naar elektrische fiets? Bel of mail ons vandaag nog!


Fiets ombouwen naar elektrische fiets? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of door te bellen naar +31(0)6 42 56 34 24 of +31(0)478-850603
 

Je kunt natuurlijk ook een bezoekje aan onze fietsenwinkel brengen.


Je vindt ons aan Het Gevlecht 16 in Oostrum - Venray. Oostrum is centraal gelegen inde driehoek Nijmegen, Venlo, Eindhoven. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoek ook eens onze webshop. Hier tref je tal van accessoires voor je fiets en ebike. Laat bij ons je fiets ombouwen naar een elektrische fiets en profiteer jarenlang van je e-bike.
  Erwin Michiels     15-12-2015 18:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets | Fiets ombouwen naar Driewieler

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Copyright 2018 Green Drive ombouwset elektrische fiets | Alle rechten voorbehouden